Studio It West

"Vakantie vieren in het hart van Friesland"

Kom tot rust in de Alde Feanen 

De studio

In Nationaal Park de Alde Feanen vind je op ons ruime erf dit sfeervolle natuurhuisje. De studio heeft een eigen ingang en parkeerplaats en biedt voldoende privacy, rust, en ruimte voor twee personen. Natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen.

De studio die wordt verwarmd middels vloerverwarming is ingericht met o.a. een eethoek, zithoek, een heerlijk bed (160cm x 210cm) en goed uitgeruste keuken. Verder is er een toilet en een kleine maar luxe douche. Ben je een liefhebber van buiten douchen? Ook dat is mogelijk. Tevens kan er in overleg gebruik worden gemaakt van een jacuzzi (tegen vergoeding). Bij aankomst is het bed uiteraard opgemaakt en bad- en keukenlinnen is aanwezig.Ook buiten is het genieten, er is een terras aan de zuid- en noordzijde van de studio en daarnaast is er een ruim overdekt terras. Kom genieten van het geluid van de zingende vogels, de haasjes en de reeën in het land, het niets hoeven te doen en gewoon genieten van de omgeving!


Natuur en omgeving

Onze studio is gelegen in Oudega aan de rand van natuurgebied de Alde Feanen, een uniek locatie. Vanuit de knusse woonkamer heb je aan de ene kant zicht op de graslanden van It Fryske Gea en aan de andere kant kun je Friese paarden van de manege bewonderen.Nationaal Park De Alde Feanen is één van de jongste nationale natuurparken van Nederland en ligt in het hart van Friesland. Het is één van de grootste moerasgebieden in West-Europa. Rietlanden, moerasbos, veengronden en heel veel water bestaande uit petgaten, vaarten, meren en sloten wisselen elkaar af.

Op circa 2 km afstand van de studio vind je het bezoekerscentrum, waar je terecht kunt voor excursies, activiteiten, fiets-, vaar- en wandelroutes. (Bij de studio zijn twee elektrische fietsen beschikbaar voor verhuur). Watersport dorp Earnewâld is dichtbij de studio en met de auto ben je in 20 minuten in het hart van Leeuwarden.


 
Button